Húsipari dolgozó

www.kecelallas.hu

Sok ételünk készül húsból felvágottak, sonkák, virslik, májkrémek. Ezekhez bizony állatokat vágunk le csirkét, sertést és szarvasmarhát. Miután le lettek vágva az állatok megpucolják őket és elkezdik szétbontani, illetve szét szortírozni a húsokat fajtáik szerint karajként, csülökként és más húskészítményekként. De a boltban kaphatunk kolbászt is.  Ezeket a húsokat azonban fel kell dolgozni és fűszerezni kell őket vagy legalább tartósítani amíg a vásárlók megveszik. Tehát a kolbászt és a hurkát is tölteni kell miután az állatot már szétbontották. Az előkészített keverékhez kell majoránna és még pár fűszer, hogy apróra darált húst ízesítse.  Ezt a hentesek és más húsiparban dolgozók teszik meg, akik majd eladják a terméket. Minden egyes húskészítménynek megvan az elkészítési eljárása, amely során darált hús, párizsi és más húskészítmények készülnek. A hústartalomra is igyekeznek figyelni a csomagolásnál hiszen a hús volt az, amit a korai időktől fogva fogyasztottunk és a fogyasztása közben okosabbak lettünk. Most Kecelen keresnek húsipari munkást, az álláshirdetés megtekinthető a www.kecelallas.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.